Nytt år på Tremedikus!

2018-12-27
2019.jpg?fit=1200%2C675&ssl=1

När vi nu går in i ett nytt spännande 2019 med nya möjligheter, så passar också vi på Tremedikus på att förnya oss. Under slutet av 2018 har vår senaste medarbetare, Specialistläkare Konstatinos Georgas, börjat arbeta som kirurg hos oss. Han är specialiserad inom allmänkirurgi men också inom plastikkirurgi. Hans fokus kommer att ligga på tarmrelaterade kirurgiska besvär hos oss men även andra kirurgiska ingrepp kommer att erbjudas.

Vi erbjuder nu även kapselendoskopi och därmed har vi möjlighet att undersöka även tunntarmen på ett detaljerat vis. En kapselendoskopi är en undersökning där man sväljer en kamera i miniatyr som tar bilder genom sin färd i tarmen. Vi kan även erbjuda undersökningen i utvalda fall att genomföras på distans, dvs du kan få kapseln hemskickad via ett brev och därefter sväljer man kapseln bekvämt i hemmet för att därefter returneras för bildgranskning hos oss.

Vi har nu börjat komma i ordning i våra nya lokaler. Men för att få den bästa möjliga upplevelsen hos oss så kommer vi att uppdatera lokalerna med hjälp av en inredningsarkitekt under början av 2019.

Sammanfattningsvis händer det mycket under början av året och vi ser fram emot ett spännande 2019!

Logotyp_TreMedikus_neg_tagline liten

Vi bedriver specialistvård med fokus på mag- och tarmbesvär, men även inom det invärtesmedicinska området. Vår mottagning drivs av specialistläkare, med flexibla öppettider och garanterat korta väntetider.