doctor-computer.png?fit=1000%2C563&ssl=1

Vi erbjuder nu som första vårdgivare i Sverige digital mottagning inom gastroenterologi. Det betyder att vi tar emot dig med mag-tarmbesvär vart du än i Sverige befinner dig. Du är välkommen till oss oavsett om det är uppföljning av befintlig sjukdom som exempelvis inflammatorisk tarmsjukdom och IBS, eller om det rör sig om utredning av oklara besvär.

Genom samarbete med en rikstäckande provtagningsenhet kan du snabbt kontrollera de prover som behövs där du befinner dig. Med oss sköter du kommunikationen över videosamtal, med mjukvara som fungerar för både windows och mac eller din android eller iPhone mobil.

Ditt besök sker till någon av våra specialistläkare, och beroende på dina besvär har vi läkare med special-inriktning på funktionella mag-tarmsjukdomar (IBS), inflammatorisk tarmsjukdom eller leversjukdom. Du kan även få komma i kontakt med vår dietist genom digitalt besök.

 

Vår digitala mottagning heter MEDSUPPORT, och du kan boka ditt besök online här:

http://www.medsupport.se

Logotyp_TreMedikus_neg_tagline liten

Vi bedriver specialistvård med fokus på mag- och tarmbesvär, men även inom det invärtesmedicinska området. Vår mottagning drivs av specialistläkare, med flexibla öppettider och garanterat korta väntetider.